A szeretet hatalma

3,500 Ft

  • A szeretet hatalma

A szeretet hatalma

Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Effi tündér újabb kalandjai…
Kellemes időtöltés kicsiknek, és tanulságos olvasmány nagyoknak egyaránt, miközben néhány értékes gondolattal, megszívlelendő tanáccsal és használható tudással gyarapodhatunk.

Ez a gyönyörűen illusztrált mesekönyv sorrendben a harmadik, mégis önálló értékekkel bíró kiadvány, melyben Effi tündér és barátai újabb kalandba keverednek. Ezúttal különös dolgok történnek Tüdérbirodalomban, aminek feltétlenül utána kell járni, mielőtt valami nagyobb galiba kerekedik. Út közben számtalan érdekesség és bonyodalom adódik, melyek megoldásával hőseink alkalmazni tudják azt a bennük lévő tudást, amit az előzőekben megszereztek. A kaland lélek- és személyiségformáló hatásai pozitív módon nyilvánulnak meg. A barátság szálai erősödnek, a szeretet pedig mindenütt jelenlévő.

A mesekönyv keménykötésű, 79 színes, gyönyörűen illusztrált oldalt tartalmaz.

Ha tetszett a könyv, a három tündérlány kalandjairól olvashatsz még A Kristályhegyen túl című könyvben. Ha a kezdetekre vagy kíváncsi, akkor a Tündértitkok című könyv is tetszeni fog, melyben egy rövidke történetet találsz sok tündérigével, és azok használatának leírásával. Ehhez a könyvhöz ajándékot is mellékelünk, melynek részleteiről a könyv információs oldalán, illetve az Elixír boltban adunk felvilágosítást.

Bővebb információt elérhetőségünk bármelyikén kaphatsz:

Elixír könyvesbolt

8200 Veszprém, Ady Endre u, 7/b. fsz. 2.

Tel.: 88/325-480, 0630/9561125

email: elixir.trigon@gmail.com

www.elixirkonyvesbolt.hu

Szerző

Cynthia V. Diamond

További információk

Tömeg 0.35 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

Egyedi karácsonyfadísz saját fotóval! 2190 Ft helyett most csupán 1490 Ft-ért!Megnézem
+