Információk

Tájékoztató az indrastilus.hu weboldalon, továbbiakban: honlap-on szereplő információk jogi vonzatáról.

A honlap tartalma eltérő megjelölés hiányában a honlap tulajdonosának Trigon 9000 Kft. (cím: 8412 Veszprém, Posta utca 67.) (továbbiakban: tulajdonos) szellemi alkotása, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel, megsértése minden esetben következményekkel jár. A honlapon szereplő képek és információk kizárólag a TRIGON 9000 Kft. képviselőjének írásos engedélyével, és a forrás megjelölésével alkalmazhatóak, publikálhatók.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 2013 évi V. tv. , a Büntető Törvénykönyv 2012. évi C. tv. , a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tulajdonos engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a kép és video elemekre, feltöltött dokumentumokra…) a tulajdonost illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A tulajdonos által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok, stb…) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges.

Minden e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A honlap tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, vagy jogi tanácsadásnak, azt a tulajdonos kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a tulajdonos befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a tulajdonos törli vagy módosítja.

A honlap “Fórum” rovatában és a tulajdonos által létrehozott levelező listákon, látogatók által feltölthető megjegyzésekben, hozzászólásokban megjelenő tartalom tekintetében a tulajdonos minden felelősséget kizár. Amennyiben látogatóként írásos anyagot bocsát a rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mail-ben vagy honlapon keresztül), Ön elismeri, hogy az, alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonos – felelősségvállalása nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. A honlapon található tartalmak letöltéséből eredő bármilyen kár megtérítését a tulajdonosa egyaránt kizárja.

Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a tulajdonos minden kártérítési felelősséget kizár, arra tekintettel, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat.

A tulajdonos nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen a tulajdonos nem tehet felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a honlapon található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.

A felhasználási feltételek módosulása esetén, annak hatálybalépése előtt huszonnégy órával, e változásokat a tulajdonos a honlapon közzéteszi.

Általános szerződési feltételek és információk

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat, figyelmesen olvassa el a szerződési feltételeket! Felmerülő kérdések esetén elérhetőségeink bármelyikén rendelkezésére állunk.

A vásárló a honlapon keresztül történő megrendelésével egyidejűleg elfogadja, és magára vonatkozóan kötelezőnek ismeri el a jelen vásárlási feltételeket. A www.indrastilus.hu fenntartja a jogot magának arra, hogy jelen feltételeket bármikor, a vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Megrendelését csak az általános szerződési feltételek elfogadása után tudja elküldeni. A továbbiakban az e-mail hivatalos kommunikációnak minősül, és a későbbiekben hivatkozási alapul szolgálhat. Egyedi ajándék- vagy reklámtermékek esetén társaságunk kötelezettséget vállal az egyedi igények alapján megrendelt áru legyártására, Ön pedig legkésőbb annak kézhezvételekor a teljes vételár megfizetésére. Ez a későbbiekben vita tárgyát nem képezheti.

Megvásárolható termékek

Saját készítésű termékeink, valamint egyedi igények alapján legyártott reklám – és ajándéktárgyak. Weboldalunkon található termékeinknél feltűntetett fotók nem minden esetben adják vissza a termék pontos megjelenését. A termékleírások tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak minden információt az adott termékről. Árukészletünk és áraink nagyban függnek beszállítóinktól, beszerzési forrásainktól. Kérdés esetén e-mail ügyfélszolgálatunkon keresztül készséggel állunk rendelkezésre.

Árak

Áraink Forintban értendőek, bruttó árak, a törvényben előírt 27% Áfát tartalmazzák. Az oldalon szereplő árak azonban nem tartalmazzák a kiszállítás költségét.

A grafikai tevékenységért külön díjat nem számítunk fel, az oldalon található tervező díjmentesen használható.

A feltüntetett árak a kész termékek árai, illetve az önállóan megtervezett, majd azon tervek alapján legyártott egyedi termékek árai, melyre ezen felül már csak a szállítási díj összege hárul.

Rendelési információk

Rendelés leadását a www.indrastilus.hu honlapon lehet elküldeni. Egyes termékek esetén csatolni kell a felkerülő tartalmi kívánalmakat: megjelenési igényeket, betűtípus megnevezését, feliratok pontos szövegezését, logót, emblémát a megfelelő, későbbiekben ismertetett minőségben.

A megrendelt egyedi áru várhatóan (az éppen aktuális megrendelés mennyiségének függvényében) 3 – 5 munkanapon belül elkészül.

Saját tervezésű, kész termékeinket raktárról 1-3 munkanap alatt szállíttatjuk a megadott címre.

A megrendelés beérkezését visszaigazoljuk, mely levél tartalmazza a várható szállítási határidőt, egy pontos árkalkulációt és egyes egyedi árucikkek (pl. reklámtárgyak) esetén a látványtervet.

A látványterv elfogadását követően az egyedi termék gyártási folyamata megkezdődik, így ebben az esetben, a továbbiakban módosításra, vagy elállásra nincs lehetőség.

Minőségi követelmények logo, embléma, fénykép feltöltése esetén

Formátum: jpg, bmp, tif, pdf.

Méret: minimum 1mbyte

A nem megfelelő minőségű alapanyagok (logo, embléma, fénykép) esetén minőségi garanciális kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Látványterv egyedi- vagy reklámtárgyak esetén

Amennyiben az oldalon található tervezőt használja, a rendelés elküldésével automatikusan engedélyt ad a termék legyártására. Mivel ez a funkció önkéntes és egyértelmű, ebben az esetben látványtervet külön nem küldünk.  

Reklámtárgyak esetén kérhet tőlünk grafikai segítséget, vagy ha kész tervvel rendelkezik, kérjük annak elküldését a minőségi követelmények figyelembe vételével. Lehet ez egy korábban használt design is, ha pontosan olyat szeretne. Ebben az estben is megküldjük a látványtervet, mielőtt elkészítjük az árut.

Ránk is bízhatja a tervezést. Ilyenkor minimum kettő különböző tervezetet küldünk, majd a kiválasztott grafika jóváhagyása után kezdődik a gyártási folyamat.

A megrendelés feldolgozása

A raktáron lévő termékeinket a megrendelés beérkezése után azonnal szállítjuk. Utánvétes csomag esetén ez 1-2 munkanap, da maximum 5 munkanap. Ettől eltérő estben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel. A megjelölt időpontok tájékoztató jellegűek, egyes esetekben ettől eltérhetnek.

Átutalásos fizetés esetén az utalás számlánkon történő jóváírása után indul a csomag. Az utalásokat minden munkanap reggelén és délután 14.00 órakor ellenőrizzük, így ezen megjelölt időpontig tekintjük aznapinak.

Bankok közti utalások általában 1-2 munkanapot vesznek igénybe. Ha K&H bankon belüli történik az utalás, illetve banki fiókban a befizetés, annak ellenértéke azonnal megjelenik a számlánkon. A csomag 1-2 munkanapon belül érkezik, de maximum 5 munkanapon belül várható.

Fontos, hogy banki átutalás előtt a megrendelő minden esetben várja meg visszaigazolásunkat a megrendeléssel kapcsolatban, mivel a termékek értékesítése nem kizárólag ezen a felületen, hanem egyidejűleg több csatornán keresztül történik, az itt megjelenő raktárkészlet nem minden esetben egyezik meg a valóságban meglévő készleteinkkel!

A megrendelt termék átvétele

 • Postai úton, utánvéttel, postafutárral küldve, vagy
 • személyesen kiemelt mintaboltunkban az alábbi címen:

Elixír Könyvesbolt

8200 Veszprém, Ady Endre u. 7/b. fsz. 2.

Tel: 0688 325480, 0630 9561125

elixir.trigon@gmail.com

Ebben az esetben a megrendelt termékeket a veszprémi üzletünkben lehet átvenni a rendeléstől számított 2. munkanaptól kezdve egy héten keresztül. A munkanapok olyan naptári napokat jelentenek, amikor az üzletünk nyitva tart. Ünnepnapok esetén az átvételi idő automatikusan eltolódik. Az átvétel azért csak a második munkanaptól lehetséges, mert esetenként nekünk is be kell szállítanunk az adott terméket a raktárunkból. Ha a megrendelt termék a megadott időpontok között nem kerül átvételre, a rendelés érvényét veszti. A rendelés ezen típusánál semmilyen plusz költséget nem számolunk fel.

A csomagokat a Magyar Posta szállítja ki, hétfőtől péntekig 8.00 és 17.00 óra között. A csomagszállítás napján sms értesítést küldenek a csomag érkezéséről, amennyiben a megadott számra sms is küldhető.

Fizetési módok

Webáruházunkban a termékek bruttó vételárai vannak feltűntetve. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk a termékkínálatot, és azok árait.

A fizetés a következőképpen lehetséges:

– utánvétel a csomag átvételekor

– előre utalás bankszámlaszámra

– személyes átvétel estén készpénzben a helyszínen

50.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a vételár megfizetése kizárólag banki előre utalással történhet.

Amennyiben a kiszállított termék vételárát a megrendelő nem tudja megfizetni, vagy az áru az üzemeltető félnek fel nem róható okból nem adható át, a megrendelő köteles az üzemeltetőnek az áru rendelkezésre állításával kapcsolatos költségeit megtéríteni.

Szállítás

A termékekre vonatkozó kárfelelősség és kockázat az áru átvétele után kizárólag a vásárlót terheli. Cégünk a termékekről nyugtát, illetve igény esetén számlát ad. Számla igényét a megrendeléskor jelezni kell! Utólagos számlaküldés díja a vásárlót terheli, mely díjszabás megfelel a magyar posta mindenkori díjszabásának.

A termékek szállítása postai úton, utánvéttel, postafutárral küldve történik. A postára került termékről értesítést küldünk. A postázott termék általában 1-3 munkanapon belül érkezik meg.

Megrendelő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt átvizsgálni, és a termékeken észlelt esetleges sérülésről köteles jegyzőkönyv felvételét kérni. A Megrendelő sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási költségek

1 kg-ig utánvéttel 1300 Ft, banki előreutalással 1100 Ft.

2 kg-ig utánvéttel 1400 Ft, banki előreutalással 1200 Ft.

5 kg-ig utánvéttel 1650 Ft, banki előreutalással 1400 Ft.

Ettől eltérő esetekben a várható költségekről értesítést küldünk.

Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén, nettó 50.000 Ft felett a postaköltséget cégünk átvállalja a megrendelőtől.

Amennyiben a megrendelt áruhoz nagyon sürgősen szeretne hozzájutni, azt a Megjegyzés rovatban kérjük feltűntetni. Ebben az esetben a módosult postaköltségekről értesítést küldünk.

Garancia

Az általunk okozott hibák előfordulása esetén teljes garanciát vállalunk. Reklamációra a kézhezvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, a hibás árut 30 napon belül kicseréljük.

Minden esetben írásban, e-mail ügyfélszolgálatunkon keresztül kérjük a probléma bejelentését.

A nem megfelelő minőségű alapanyagok (logo, embléma, fénykép) esetén minőségi garanciális kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Szállítással kapcsolatos reklamációkat (pl. sérült csomag) a futárnak rögtön jelezni kell, mert a későbbiekben erre nincs lehetőség!

Panaszkezelés rendje

Célunk, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsük. Amennyiben a felhasználónak mégis valamilyen panasza van termékkel, vagy a teljesítéssel kapcsolatban, úgy panaszát e-mailen keresztül közölheti. A panaszt a legrövidebb időn belül megvizsgáljuk, és szükség szerint orvosoljuk. Az ügyintézés ideje nem haladhatja meg a 30 napot.

Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz kivizsgálása nem lehetséges, a panaszról, és az azzal kapcsolatos álláspontokról jegyzőkönyvet veszünk fel, melynek másolati példányát elektronikus úton eljuttatjuk a vásárlónak.

Az írásbeli panaszt 30 napon belül írásban megválaszoljuk. A panaszt elutasító álláspontot megindokoljuk. A panaszról felvett jegyzőkönyvet, és az arra adott válasz másolati példányát 5 évig megőrizzük, az ellenőrző hatóságok kérésére bemutatjuk.

Tájékoztatjuk, hogy a panasz elutasítása esetén hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti.

Elállás joga

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él, indoklás nélkül gyakorolható. Ez alól kivételt képeznek az egyedi igények alapján elkészített termékek!

Az elállás joga egyedi ajándéktárgyak és reklámtárgyak gyártására történő megrendelés esetén a gyártás megkezdése után már nem érvényesíthető! A legyártott termékeket minden esetben ki kell fizetni! Ez a későbbiekben vita tárgyát nem képezheti.

Amennyiben élni kíván az elállás jogával – a fent említett kivételektől eltekintve – a következőképpen teheti ezt meg:

a vásárló az áru átvételét követő 8 napon belül elállhat a vásárlástól. Ebben az estben ezt írásban kell jelezni nekünk, majd az áru visszaszolgáltatását követően cégünk 30 napon belül visszafizeti az áru ellenértékét. Ilyen esetben a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésével kapcsolatban felmerült költségek terhelik. Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk, az minden esetben a megrendelőt terheli, illetve neki kell megtérítenie. A szállítással kapcsolatos költségeket cégünk nem téríti vissza.

Kapcsolattartás

A kapcsolattartás problémamentességére irányuló törekvéseink miatt e-mail ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy minden kérést, illetve kérdést elektronikus formában fogadunk, és ezen az úton válaszolunk meg. Ez a módszer nagyban megkönnyíti az együttműködést, hiszen bármikor visszaolvasható, így az esetleges félreértések e módszernek köszönhetően minimálisra csökkenthetők.

Kifejezetten erre irányuló igény esetén telefonon is elérhetőek vagyunk.

Referencia

Amennyiben elnyerte tetszését az általunk elkészített egyedi ajándéktárgy, úgy engedélyezheti annak honlapunkon való megjelenését. Ez kizárólag kölcsönösségen alapul, erre vonatkozóan egyik fél sem támaszthat igényt a másik felé. Beleegyezés nélkül, automatikusan nem kerülnek fel egyedi termékek a weboldalra. A képeket mi elkészítjük, de kérünk mellé írásos véleményezést. A későbbiekben bármikor írásban kérheti, hogy a termék lekerüljön a weboldalról. Cégünk egy lehetőséget kínál fel, de nem vállal kötelezettséget a megjelentetésre.

Akciók

A www.indrastilus.hu weboldalon folyamatosan megújuló kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínálunk. Az itt megjelenő akciók egyedi jellegűek, ezért viszonteladói hálózatunkban nem minden esetben jelennek meg. Webáruházunkban mennyiségi kedvezmény igénybevételére van lehetőség, hiszen egyes termékek szettben is megvásárolhatók.

Oldalunkon minden héten legalább egy alkalommal nagyobb napi akciót hirdetünk, mely 24 órán keresztül tart. Az akció időtartamát számláló mutatja, annak lejárta után a kedvezmény már nem vehető igénybe. Az ilyen nagyobb jellegű leárazásokat meglepetésszerűen indítjuk, előre nem meghatározott időpontokban.

Amennyiben egyedi ajándéktervező felületünkön elkészített személyes tárgyat rendel, annak weboldalunkon való megjelenését a Visszajelzés menüpontban engedélyezheti. Ebben az esetben mi felrakjuk a tárgyról készült képet, ha annak minősége és látványa megegyezik az általunk képviselt normákkal. A megjelenésre kötelezettséget nem vállalunk, csak lehetőségként kínáljuk fel.

Amennyiben az oldalunkon elkészült grafikai tervezet, illetve az alapján elkészült ajándéktárgy egyedisége, vagy különlegessége miatt megnyerte tetszésünket, 10 % kedvezményt adunk a következő vásárlás végösszegéből. Ez az ajánlat más akciókkal is korlátlanul összevonható! Erről a lehetőségről e-mailben értesítjük a megrendelőt.

Adatvédelem
A mindenkori hatályos törvények előírásainak megfelelően történik. Megrendelés esetén kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés teljesítésének lebonyolításához. Az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azon információk, melyek a termékek kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Részletesen:

A TRIGON 9000 Kft. üzemelteti az indrastilus.hu internetes oldalt (továbbiakban: honlap). A Trigon 9000 Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) ezúton kijelenti, hogy a honlap üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint jár el.

A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget:

 

Alapfogalmak:

 

 1. Személyes adat:  az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható.
  b. Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;
  c. Adatkezelő:  az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja;
  d. Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
  e. Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
  f. Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik. Adatfeldolgozásra kizárólag a Profit Holding Hungary Zrt. és az honlapot üzemeltető licencbe adó, jogosult
  g. Adatfeldolgozó:  az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely szerződés alapján – beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is – adatok feldolgozását végzi;
  h. Üzleti titok: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 2:47. §-ának (1) bekezdésében meghatározott szerint a gazdasági tevékenységhez kapcsolódó minden nem közismert vagy az érintett gazdasági tevékenységet végző személyek számára nem könnyen hozzáférhető olyan tény, tájékoztatás, egyéb adat és az azokból készült összeállítás, amelynek illetéktelenek által történő megszerzése, hasznosítása, másokkal való közlése vagy nyilvánosságra hozatala a jogosult jogos pénzügyi, gazdasági vagy piaci érdekét sértené vagy veszélyeztetné, feltéve, hogy a titok megőrzésével kapcsolatban a vele jogszerűen rendelkező jogosultat felróhatóság nem terheli.

 

 1. Regisztráció

 

A honlapon, akár több helyen is megadhatja a regisztrációhoz szükséges adatait. A regisztráció során esetlegesen meg kell adnia a teljes nevét, vállalkozása nevét, elérhetőségét, titulusát, egy választott jelszót, stb. azonban minden esetben a regisztráló valós e-mail címét. Fontos, hogy kizárólag működő e-mail címet adhat meg. Egyes oldalak látogatásának, olvasásának, letöltésének feltétele a regisztráció. Az Adatkezelő jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a honlap rendeltetésszerű… használata. Az Adatkezelő bármely regisztrált felhasználó regisztrációját, saját döntési jogkörében jogosult bármikor azonnali hatállyal egyoldalúan megszüntetni. Adatkezelő jogosult a regisztrált email címre küldött üzenet útján értesíteni regisztráltat a regisztráció megszüntetésről. A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában részére az Adatkezelő, üzemeltetője hírleveleket, az akciókról szóló értesítéseket elektronikus formában megküldje vagy akár egyes oldalak megtekintését biztosítsa. A regisztrált felhasználó belépést követően a weboldal fejlécében található fekete sávban tudja regisztrációját megszüntetni, ha nem kívánja az előbb felsorolt szolgáltatásokat igénybe venni.

A regisztrált felhasználó csak saját nevében regisztrálhat. A regisztrált felhasználó jelen „Adatvédelmi és regisztrációs nyilatkozat” elfogadásával nyilatkozik, hogy a honlapon található bármely adatbekérési felületen, (bármely mező, cella, ahol adatot adhat meg, nem korlátozva a regisztrációs felületre) csak és kizárólag olyan adatot ad meg, amely adat rögzítésére, továbbítására az adat tulajdonosától kifejezett hozzájárulást szerzett be, ide nem értve, ha saját adatait adja meg. Minden adatszolgáltatás önkéntes!

Adatkezelő a megadott adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően kezeli.

Adatkezelő adatfeldolgozásra a megadott adatokat továbbíthatja a honlapot üzemeltető szoftver licencbeadója felé.

 

 1. A regisztráció során megadott személyes adatok

 

A regisztráció során Ön olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (továbbiakban: Infotv.) 3. § 1. pontjában foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minősülnek.

Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az Adatkezelő az adatok kezelése során adatfeldolgozót igénybe vesz.

A regisztráció során az Infotv. 3. § 2. pontja szerint különleges adatok megadását nem kérjük.

 1. Az általunk rögzített személyes adatok

Naplózott adatok – A weboldalon történő tevékenységek  során, a rendszer automatikusan rögzít bizonyos adatokat. Ezek a naplók, adott esetben olyan adatokat tartalmazhatnak, mint például az oldal letöltés dátuma, fiókazonosító, regisztrált felhasználó esetén felhasználónév és azonosító szám, domain név, IP cím, GET és POST értékek, URL címek és egyéb kliens oldali adatok.

 1. Az adatkezelés jogalapja

A regisztráció során vagy az oldal bármely felületén az oldal látogatója által megadott adatokat, Adatkezelő kizárólag hírlevél küldése, és a Adatkezelő szerződéses feladatainak teljesítése végett tárolja és használja fel. A tárolt adatokat a törvényben meghatározott esetek (pl. büntetőeljárás keretében) illetve a Trigon 9000 Kft. szerződéses feladatainak teljesítése végett közreműködésének kivételével, egyéb harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé.

A jelen „Adatvédelmi és regisztrációs nyilatkozat” elfogadásával Ön az adatvédelmi elveinket tudomásul véve kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő a vele közvetlen szerződéses viszonyban álló szolgáltatók részére, a rendelkezésre bocsátott adatokat átadja. Az átadott adatokat minden érintett kizárólag a szerződéses feladat teljesítése érdekében használhatja fel, azokat további felhasználás céljából megőrizni, vagy harmadik személynek továbbadni semmilyen formában sem jogosult.

 1. Az adatok elérhetősége, módosítása, törlése

Rendszerünkbe Ön regisztrált felhasználóként e-mail címe és jelszava segítségével a sikeres regisztrációt követően beléphet, majd regisztrációs adatait módosíttathatja, töröltetheti. (lásd oldal felső sávjában fekete fejléc menü).

Az Adatkezelő vállalja, hogy a regisztráció törlését a(z) info@bikebandit.hu címre küldött írásos értesítést követő 8 munkanapon belül, a felhasználó által végzett adatmódosítást pedig a rendszer segítségével azonnal végrehajtja.

 1. Jogorvoslati lehetőség

Az érintett, tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését a info@bikebandit.hu címre írt elektronikus levél írásával.

Az érintett kérelmére a Trigon 9000 Kft. mint Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított, legfeljebb 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást. E tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos területre vonatkozó tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben az Trigon 9000 Kft. költségtérítést állapít meg.

Az Adatkezelő a személyes adatot törli, ha kezelése jogellenes, ha az érintett kéri, ha az adatkezelés célja megszű…nt, ha az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, vagy ha azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

Az Adatkezelő. a helyesbítésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha

1)       a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az Adatkezelő vagy az Adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;

2)       a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik

3)       a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.

Az Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az Adatkezelő az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Amennyiben az érintett az Adatkezelőnek a meghozott döntésével nem ért egyet, az ellen – annak közlésétől számított 30 napon belül – bírósághoz fordulhat.

Az Adatkezelő az érintett adatát nem törölheti, ha az adatkezelést törvény rendelte el. Az adat azonban nem továbbítható az adatátvevő részére, ha az Adatkezelő egyetértett a tiltakozással, illetőleg a bíróság a tiltakozás jogosságát megállapította.

Az érintett a jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

Az Adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt megtéríti. Az Adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő.

Nem kell megtéríteni a kárt, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530  Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 (1) 391-1400
Telefax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Jogi nyilatkozat

Tájékoztató az indrastilus.hu weboldalon, továbbiakban: honlap-on szereplő  információk jogi vonzatáról.

A honlap tartalma eltérő  megjelölés hiányában a honlap tulajdonosának TRIGON 9000 Kft. (cím: 8412 Veszprém, Posta utca 67, továbbiakban: tulajdonos) szellemi alkotása, mely így csak a vonatkozó törvényi korlátok között használható fel. A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak, publikálhatók.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 2013 évi V. tv. , a Büntető  Törvénykönyv 2012. évi C. tv. , a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tulajdonos engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a kép és video elemekre, feltöltött dokumentumokra…) a tulajdonost illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A tulajdonos által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok, stb…) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. rendelkezései szerint lehetséges.

Minden e korlátokat átlépő  felhasználáshoz az adott szerző  hozzájárulása szükséges.

A honlap tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, vagy jogi tanácsadásnak, azt a tulajdonos kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

A honlapon található külső  hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a tulajdonos befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a tulajdonos törli vagy módosítja.

A honlap “Fórum” rovatában és a tulajdonos által létrehozott levelező  listákon, látogatók által feltölthető  megjegyzésekben, hozzászólásokban megjelenő  tartalom tekintetében a tulajdonos minden felelősséget kizár. Amennyiben látogatóként írásos anyagot bocsát a rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mail-ben vagy honlapon keresztül), Ön elismeri, hogy az, alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonos – felelősségvállalása nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. A honlapon található tartalmak letöltéséből eredő  bármilyen kár megtérítését a tulajdonosa egyaránt kizárja.

Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a tulajdonos minden kártérítési felelősséget kizár, arra tekintettel, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető  hálózat.

A tulajdonos nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen a tulajdonos nem tehet  felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a honlapon található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.

A felhasználási feltételek módosulása esetén, annak hatálybalépése előtt huszonnégy órával, e változásokat a tulajdonos a honlapon közzéteszi.

 

Üzemeltetői adatok

TRIGON 9000 Kft

Adószám: 13298704-2-19

Közösségi adószám: HU13298704

Cégjegyzékszám: 19-19-507659

Bankszámla szám: K&H 10201006-50245608-00000000

IBAN kód:  HU42 1020 1006 5024 5608 0000 0000
SWIFT kód: OKHBHUHB 

Székhely: 8412 Veszprém, Posta u. 67.

Levelezési cím: 8412 Veszprém, Posta u. 67.

Telephely: 8200 Veszprém, Ady Endre u. 7/b. fsz. 2.

Kapcsolattartó neve: Franczia Dániel

Telefonszám: +36 30 4266099

Email cím: info@indrastilus.hu

Weboldal: www.indrastilus.hu

Az általunk okozott hibák előfordulása esetén teljes garanciát vállalunk. Reklamációra a kézhezvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, a hibás árut 30 napon belül kicseréljük.

Minden esetben írásban, e-mail ügyfélszolgálatunkon keresztül kérjük a probléma bejelentését.

A nem megfelelő minőségű alapanyagok (logo, embléma, fénykép) esetén minőségi garanciális kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Szállítással kapcsolatos reklamációkat (pl. sérült csomag) a futárnak rögtön jelezni kell, mert a későbbiekben erre nincs lehetőség!

Panaszkezelés rendje

Célunk, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsük. Amennyiben a felhasználónak mégis valamilyen panasza van termékkel, vagy a teljesítéssel kapcsolatban, úgy panaszát e-mailen keresztül közölheti. A panaszt a legrövidebb időn belül megvizsgáljuk, és szükség szerint orvosoljuk. Az ügyintézés ideje nem haladhatja meg a 30 napot.

Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz kivizsgálása nem lehetséges, a panaszról, és az azzal kapcsolatos álláspontokról jegyzőkönyvet veszünk fel, melynek másolati példányát elektronikus úton eljuttatjuk a vásárlónak.

Az írásbeli panaszt 30 napon belül írásban megválaszoljuk. A panaszt elutasító álláspontot megindokoljuk. A panaszról felvett jegyzőkönyvet, és az arra adott válasz másolati példányát 5 évig megőrizzük, az ellenőrző hatóságok kérésére bemutatjuk.

Tájékoztatjuk, hogy a panasz elutasítása esetén hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti.

A kapcsolattartás problémamentességére irányuló törekvéseink miatt e-mail ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy minden kérést, illetve kérdést elektronikus formában fogadunk, és ezen az úton válaszolunk meg. Ez a módszer nagyban megkönnyíti az együttműködést, hiszen bármikor visszaolvasható, így az esetleges félreértések e módszernek köszönhetően minimálisra csökkenthetők.

Kifejezetten erre irányuló igény esetén telefonon is elérhetőek vagyunk.

E-mail:

info@indrastilus.hu

Telefon:

+(36) 30 4266099

A termékekre vonatkozó kárfelelősség és kockázat az áru átvétele után kizárólag a vásárlót terheli. Cégünk a termékekről nyugtát, illetve igény esetén számlát ad. Számla igényét a megrendeléskor jelezni kell! Utólagos számlaküldés díja a vásárlót terheli, mely díjszabás megfelel a magyar posta mindenkori díjszabásának.

A termékek szállítása postai úton, utánvéttel, postafutárral küldve történik. A postára került termékről értesítést küldünk. A postázott termék általában 1-3 munkanapon belül érkezik meg.

Megrendelő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt átvizsgálni, és a termékeken észlelt esetleges sérülésről köteles jegyzőkönyv felvételét kérni. A Megrendelő sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási költségek

1 kg-ig utánvéttel 1400 Ft, banki előreutalással 1200 Ft.

2 kg-ig utánvéttel 1500 Ft, banki előreutalással 1300 Ft.

5 kg-ig utánvéttel 1800 Ft, banki előreutalással 1500 Ft.

Ettől eltérő esetekben a várható költségekről értesítést küldünk.

Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén, nettó 50.000 Ft felett a postaköltséget cégünk átvállalja a megrendelőtől.

Akciók

A www.indrastilus.hu weboldalon folyamatosan megújuló kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínálunk. Az itt megjelenő akciók egyedi jellegűek, ezért viszonteladói hálózatunkban nem minden esetben jelennek meg. Webáruházunkban mennyiségi kedvezmény igénybevételére van lehetőség, hiszen egyes termékek szettben is megvásárolhatók.

Oldalunkon minden héten legalább egy alkalommal nagyobb napi akciót hirdetünk, mely 24 órán keresztül tart. Az akció időtartamát számláló mutatja, annak lejárta után a kedvezmény már nem vehető igénybe. Az ilyen nagyobb jellegű leárazásokat meglepetésszerűen indítjuk, előre nem meghatározott időpontokban.

Amennyiben egyedi ajándéktervező felületünkön elkészített személyes tárgyat rendel, annak weboldalunkon való megjelenését a Visszajelzés menüpontban engedélyezheti. Ebben az esetben mi felrakjuk a tárgyról készült képet, ha annak minősége és látványa megegyezik az általunk képviselt normákkal. A megjelenésre kötelezettséget nem vállalunk, csak lehetőségként kínáljuk fel.

Amennyiben az oldalunkon elkészült grafikai tervezet, illetve az alapján elkészült ajándéktárgy egyedisége, vagy különlegessége miatt megnyerte tetszésünket, 10 % kedvezményt adunk a következő vásárlás végösszegéből. Ez az ajánlat más akciókkal is korlátlanul összevonható! Erről a lehetőségről e-mailben értesítjük a megrendelőt.

Egyedi karácsonyfadísz saját fotóval! 2190 Ft helyett most csupán 1490 Ft-ért!Megnézem
+