Rendelési információk

Rendelés leadását a www.indrastilus.hu honlapon lehet elküldeni. Egyes termékek esetén csatolni kell a felkerülő tartalmi kívánalmakat: megjelenési igényeket, betűtípus megnevezését, feliratok pontos szövegezését, logót, emblémát a megfelelő, későbbiekben ismertetett minőségben.

A megrendelt egyedi áru várhatóan (az éppen aktuális megrendelés mennyiségének függvényében) 3 – 5 munkanapon belül elkészül.

Saját tervezésű, kész termékeinket raktárról 1-3 munkanap alatt szállíttatjuk a megadott címre.

A megrendelés beérkezését visszaigazoljuk, mely levél tartalmazza a várható szállítási határidőt, egy pontos árkalkulációt és egyes egyedi árucikkek (pl. reklámtárgyak) esetén a látványtervet.

A látványterv elfogadását követően az egyedi termék gyártási folyamata megkezdődik, így ebben az esetben, a továbbiakban módosításra, vagy elállásra nincs lehetőség.


Fizetési módok

Webáruházunkban a termékek bruttó vételárai vannak feltűntetve. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk a termékkínálatot, és azok árait.

A fizetés a következőképpen lehetséges:

– utánvétel a csomag átvételekor

– előre utalás bankszámlaszámra

– személyes átvétel estén készpénzben a helyszínen

50.000 Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a vételár megfizetése kizárólag banki előre utalással történhet.

Amennyiben a kiszállított termék vételárát a megrendelő nem tudja megfizetni, vagy az áru az üzemeltető félnek fel nem róható okból nem adható át, a megrendelő köteles az üzemeltetőnek az áru rendelkezésre állításával kapcsolatos költségeit megtéríteni.


Szállítási költségek

                                    Házhoz szállítás                       Postán maradó, Posta Pont, Csomagautomata

Súly                  Átutalás                  Utánvét                             Átutalás                         Utánvét

 

0-1 kg                1700                       2000                                 1300                               1600

1-2 kg                1800                       2100                                 1400                               1700

2-4 kg                1900                       2200                                 1500                               1800

4-6 kg                2000                       2300                                 1600                               1900

Ettől eltérő esetekben a várható költségekről értesítést küldünk.

Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén, nettó 50.000 Ft felett a postaköltséget cégünk átvállalja a megrendelőtől.


Garancia

Az általunk okozott hibák előfordulása esetén teljes garanciát vállalunk. Reklamációra a kézhezvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, a hibás árut 30 napon belül kicseréljük.

Minden esetben írásban, e-mail ügyfélszolgálatunkon keresztül kérjük a probléma bejelentését.

A nem megfelelő minőségű alapanyagok (logo, embléma, fénykép) esetén minőségi garanciális kifogást nem áll módunkban elfogadni.

Szállítással kapcsolatos reklamációkat (pl. sérült csomag) a futárnak rögtön jelezni kell, mert a későbbiekben erre nincs lehetőség!