Életfa karkötő csakrakövekkel

3,200 Ft

  • Életfa karkötő csakrakövekkel

Életfa karkötő csakrakövekkel

Kategória:
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Igazi nyári vidámság, színkavalkád, harmónia…

A karkötő különböző féldrágakövekből és allergiamentes fém alkatrészekből áll:

ónix, karneol, citrin, aventuin, kalcedon, kék kvarc, ametiszt és hegyikristály, valamint allergiamentes fém díszek és életfa medál.

Az ónix erős hatással van az agy tevékenységére. Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást. Véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Bánat és melankólia ellen hatásos. Fokozza az öntudatot.

A karneol fokozza kitartásunkat, állhatatosságunkat, segíti a tetterőt. Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti a belső indíttatást. Bátorságot ad, teherbíróvá tesz. Gyakran alkalmazzák, mert a koncentrációs képességeket erősíti.

A citrin segíti a szervezet méregtelenítési és tisztulási folyamatait. Oldja az energiarendszer blokkját, kedélyjavító, hat a depresszió ellen. Elerőtlenedés esetén elmulasztja a fáradtságot, önbizalmat, bátorságot és új energiát önt belénk. Építőleg hat az idegekre, megszűnteti az idegességet.

Az aventurin jótékony hatással van az idegrendszerre, megnyugtatja az érzelmi viharokat, feledteti a gondjainkat, elősegíti a nyugodt alvást. Segíti a személyiség kibontakozását, csillapítja a félelmeket.

A kék kvarc: pozitív hatással van mindenféle fájdalmas és gyulladásos folyamatra, emellett erősíti az immunrendszert. Alkalmazható krónikus feszültségeknél is. A belső nyugalom és higgadtság érzését közvetítve növeli a stressztűrő képességet.

Az ametiszt segít megőrizni a józanságot. Javítja a koncentrációs képességet, elősegíti az ellazulást, pozitívan hat belső nyugtalanság ellen. Kiválóan használható a meditáció elmélyítésére, képességeink kibontakoztatására. A térenergia harmonizálására is használják. Klasszikus szerencsekő hírében áll.

A hegyikristály a gyógykövek legnagyobb gyógyítója, fokozza az összes többi kő hatásait, erősíti a test minden funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb kövek egyike, mely a legszélesebb körű pozitív hatásairól híres. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, harmonizáló hatású.

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

Egyedi karácsonyfadísz saját fotóval! 2190 Ft helyett most csupán 1490 Ft-ért!Megnézem
+