Tejkvarc karkötő Kianittal

3,300 Ft

  • Tejkvarc karkötő Kianittal

Tejkvarc karkötő Kianittal

  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Az átalakulás köve…

A hegyikristály a gyógykövek legnagyobb gyógyítója, fokozza az összes többi kő hatásait, erősíti a test minden funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb kövek egyike, mely a legszélesebb körű pozitív hatásairól híres. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, harmonizáló hatású.

A tejkvarc (hókvarc) hatása hasonló, mint a hegyikristályé, de igazi ereje később érződik. Gyógyítja az energiával rosszul ellátott területeket, ezeken a helyeken erőt ad. Erősíti a gerincoszlopot, ízületeket, csontozatot és a gyengén működő sejteket. Segít a döntések meghozatalában, higgadt és tárgyilagos hozzáállásunkat elősegíti, a tisztánlátást támogatja.

A kianit nyugtat, és kiválóan segíti a ráhangolódást, a meditatív tevékenységeket. Hatékony közvetítője a magasabb szintű rezgéseknek, elősegíti a felemelkedést, valamint az életfeladatok megoldását. Összehangolja a csakrákat, tisztítja az energiapályákat, serkenti a magasabb rendű tudatot. A megtisztulás és átalakulás köve. Megkönnyíti az önkifejezést és a kommunikációt.

A karkötő allergiamentes fém alkatrészeket tartalmaz.

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

Egyedi karácsonyfadísz saját fotóval! 2190 Ft helyett most csupán 1490 Ft-ért!Megnézem
+