Céltudatosság mandalás kulcstartó

1,200 Ft

  • Céltudatosság mandalás kulcstartó

Céltudatosság mandalás kulcstartó

Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Leírás

A mandala segíti megélni a pillanatot, így összeszedettebbé válunk, koncentrációs képességünk nő.

Valójában a mandala az ember potenciálisan megvalósítható legmagasabb tudatállapotának képi kifejezése. A képek hagyománya a buddhista tradíciókból ered, ami nyugaton is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A mandala különleges módon hat a szellemre, a lélekre, mely már önmagában is egy meditáció, másrészt a középpont felé törekvő jellegzetes mandalaformán, és színeken keresztül fejti ki jótékony hatásait.

A céltudatosság mandalája igen fontos szerepet tölthet be életünkben. Mindenkinek kell, hogy legyenek céljai, melyek továbblendítik az úton.

Céljaink szerteágazóak lehetnek, egyik a másikat követve bukkan elő, a megvalósulásra várva. E mandala segítségével ráhangolódhatunk, erőinket koncentrálhatjuk az éppen aktuális feladat eléréséhez szükséges céltudatosság érdekében.

Minden alkalommal, amikor ránézünk erre a mandalára, vagy csak zsebünkbe nyúlva megérintjük a tárgyat, agyunk rögtön asszociál, és automatikusan előhívja a pozitív érzést.

Ezért is jó választás a kulcstartó, hiszen mindig velünk lehet. Ezen kívül esztétikai élményt is nyújt, a harmónia meglétét erősíti.

Anyaga: fém.

Kb. 7 X 3,5 X 0,3 cm

További információk

Tömeg 0.04 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed