Csodaváró karkötő

6,500 Ft

  • Csodaváró karkötő

Csodaváró karkötő

Kategória:
  • Leírás
  • Vélemények (0)

Leírás

Tudatos és tudatalatti harmónia…

Amikor tudatos és tudat alatt működő energiáink összhangba kerülnek egymással, akkor tapasztalhatjuk meg igazán velünk született képességeink mivoltát. Olyan erőket hozhatunk mozgásba, melyek vágyainkkal, céljainkkal harmóniában egy jobb világ megteremtésének lehetőségeit hordozzák, Ez maga a csoda. A kövek összhatása segítségünkre lehet ebben, hiszen míg a napkő a tudatos erőket harmonizálja, addig a holdkő inkább a tudatalatti energiáinkat igyekszik hangolni.

A napkő életörömöt ad, erősíti az intuíciót, a boldogság és a hosszú élet kristálya. A hagyományok szerint, az istenek köve, szerencsét hoz tulajdonosának. Cselekvésre ösztönöz, serkenti a szervezet öngyógyító képességét, harmonizálja a csakrák működését, biztosítja a testben a megfelelő energiaáramlást. Életerővel tölt fel, megszünteti a depressziót, elűzi a félelmet. Szoros kapcsolatban áll a fénnyel, a Nap erejével.

A holdkő a testet és a lelket egyaránt harmonizálja. Nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, vagy téveszmék esetén is. Segít felismerni tudattalanunk üzeneteit, emlékezetet álmainkra, megnyugtatja érzelmi konfliktusainkat, erősíti intuíciónkat, megszilárdítja mediális képességeinket, akár a tisztánlátásig is eljuthatunk általa. A női oldalt erősíti.

A karkötő minőségi napkő és holdkő alapanyagokból készült, allergiamentes fém alkatrészelet is tartalmaz.

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

Egyedi karácsonyfadísz saját fotóval! 2190 Ft helyett most csupán 1490 Ft-ért!Megnézem
+