"Köszönöm" kanalas bögre, barna

2,200 Ft

  • "Köszönöm" kanalas bögre, barna

“Köszönöm” kanalas bögre, barna

Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

Igazán kivételes megjelenés, valódi tartalom…

A bögre igazán kivételes megjelenésének köszönhetően rendkívül jó választás lehet minden alkalomra, vagy akár alkalom nélkül is. Előfordul, hogy annyi mindent mondanánk a másiknak, mégis “csak” a köszönöm a legjobb szó, a legtöbb, amit bizonyos helyzetekben adhatunk. Ha olyasvalamit szeretnénk a másik embernek ajándékozni, ami mindazt a hálát kifejezi, amit érzünk, szinte lehetetlen. Mi most mégis megpróbálkoztunk ezzel, és megterveztük az erre a célra legalkalmasabb ajándékot: a bögrét.

Kivételes megjelenésű, íves formálású, barna belsejű, barna kiskanál tartozékkal ellátva, igényes grafikai tervezésű mintával nyomtatva kerül forgalomba, és a következő felirat olvasható rajta:

“Ezernyi gondolat jut eszembe, sokmindent szeretnék elmondani, mégis egyetlen szó is elég: Köszönöm”

A bögre rendkívül jó választás, amikor ajándékot szeretnénk adni. Mindennapi használati tárgyaink egyike, így biztosan elérjük vele a kívánt hatást. Örömet okozunk, ami aztán folyamatosan jelen lesz az ajándékozott életében. Egy bögrének mindenki örül, hiszen “fogyó eszköz”. És akkor még említést sem tettünk a következőkről: a kedves gondolattal és a hozzá kapcsolódó pozitív érzésekkel, melyek társultak a tárgyhoz az ajándékozás pillanatában, egyben programot ajándékoztunk, hiszen az az ital, amit ebből a bögréből isznak, biztosan építő módon hat majd nem csak a lélekre, hanem a testre is egyaránt!

Ezeket a hatásokat Masaru Emoto könyve óta biztosan tudjuk. Ha nem hiszed, járj utána!

Addig is gyönyörködhetsz a bögre küllemében és végre ajándékozhatsz köszönetet tárgyiasult formában is.

A bögre mérete: 3 dl.

További információk

Tömeg 0.4 kg

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed